Privacy Policy

Fotojournalist Fa. Bram Gebuys

Ons website adres is: https://www.bramgebuys.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we deze verzamelen. Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Dit is de Privacy Statement van Fotojournalist Fa. Bram Gebuys, een onderneming met adres Lakerpolderplein 42, 2807 MA Gouda. Fotojournalist Fa. Bram Gebuys is een handelsnaam van Bram Gebuys en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55870570.
 
Fotojournalist Fa. Bram Gebuys respecteert de privacy van alle bezoekers aan onze website. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het tonen van de website en de daarop aangeboden diensten. Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan waarvoor het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk is, te weten een registratieformulier, contactformulier en uw factuurgegevens.
 

Vertrouwelijk

Fotojournalist Fa. Bram Gebuys spant zich naar alle redelijkheid in ervoor te zorgen dat alle persoonsgegevens en persoonlijke gegevens die
zij verzamelt en die aan haar worden verstrekt altijd vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor de doeleinden die in de
Privacy Statement zijn beschreven.
 

Welke gegevens verzamelen wij?

Fotojournalist Fa. Bram Gebuys gebruikt persoonsgegevens en persoonlijke informatie uitsluitend voor administratieve afhandeling van haar
dienstverlening en om de afgesproken werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Fotojournalist Fa. Bram Gebuys verzamelt in principe geen
persoonsgegevens, tenzij u deze aan ons verstrekt o.a. via onze website, per e-mail, per post, persoonlijk of telefonisch.
Voor het gebruik van het registratieformulier, contactformulier en de factuur, vragen wij u ons de volgende gegevens te verstrekken:
Naam en rechtsvorm bedrijf (of uw eigen naam)
 
Voornaam en achternaam:
 
Postcode, straatnaam huisnummer, woonplaats:
 
Telefoonnummer:
 
E-mailadres, website:
 
De gegevens kunnen worden opgeslagen in ons registratie systeem in verband met het opslaan van gemaakte afspraken.
 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

“Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”
 
“Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.”
 
“Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.”
 
“In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.”
 
“Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je verwijderen of permanent blokkeren via je browserinstellingen.”
 

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen

Google Analytics

Fotojournalist Fa Bram Gebuys houdt statistieken bij via Google Analytics. Hiervoor worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken. Deze gegevens kunnen we gebruiken om de website voor jou en andere bezoekers te optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Klik hier voor meer informatie over het beleid van Google Analytics. Persoonsgegevens verzameld bij Google Analytics worden na twee jaar verwijderd.

 

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking van de persoonsgegevens

De persoonsgegevens die wij verzamelen worden alleen gebruikt voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. We gebruiken de persoonsgegevens van het registratieformulier, contactformulier en factuurgegevens en ons registratie  systeem voor het uitvoeren van de overeengekomen
werkzaamheden. Wanneer u gebruik hebt gemaakt van ons contactformulier, zullen wij uw persoonsgegevens dus alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Via de factuurgegevens worden onze kosten in rekening gebracht. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bramgebuys.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Duur van de opslag van persoonsgegevens

Uw gegevens worden bewaard zo lang zij noodzakelijk zijn voor het verlenen van onze diensten of voor zo lang wij een dienst-relatie met u hebben. Na afloop van deze dienstrelatie worden uw persoonsgegevens maximaal 12 maanden bewaard en daarna verwijderd.

Recht op inzage, rectificatie en aanvullen van persoonsgegevens

U kunt een verzoek tot inzage van uw door Fotojournalist Fa. Bram Gebuys verzamelde (persoons)gegevens doen, door het sturen van een e-mail naar info@bramgebuys.nl of door middel van het invullen van het contactformulier op de website van Fotojournalist Fa. Bram Gebuys. Naar aanleiding van dit inzageverzoek kunt u Fotojournalist Fa. Bram Gebuys verzoeken uw persoonsgegevens op te vragen, te rectificeren en aan te vullen.

Recht op het wissen van gegevens en recht op beperking van de verwerking

U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van onze persoonsgegevens op grond van een bezwaar tegen direct marketing en als uw rechten zwaarder wegen dan het belang van Fotojournalist Fa. Bram Gebuys om uw persoonsgegevens te verwerken. U kunt een verzoek daartoe richten aan Fotojournalist Fa. Bram Gebuys door het sturen van een e-mail naar info@bramgebuys.nl of door middel van het contactformulier op onze website.

Recht op gegevens overdracht

U heeft het recht om de persoonsgegevens te ontvangen die wij van u hebben (het recht op dataportabiliteit). Zo kunt u uw gegevens doorgeven aan een andere leverancier van dezelfde soort dienst. Ook kunt u ons vragen om uw gegevens rechtstreeks over te dragen aan een andere organisatie. Dit kunt u doen door het sturen van een e-mail naar info@bramgebuys.nl of door middel van het contactformulier op onze website. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw persoonsgegevens in een gestructureerd en veelgebruikt formaat (zoals een Excel of PDF) zal worden overgedragen, zodat u uw gegevens makkelijk in een andere omgeving kan hergebruiken.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien u een klacht heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@bramgebuys.nl Mocht u liever een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens dan kan dat ook via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

Worden mijn persoonsgegevens verstrekt aan derden?

Fotojournalist Fa. Bram Gebuys zal uw persoonsgegevens nooit verstrekken aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld op grond van een rechtmatige vordering van bevoegde autoriteiten.

Dit beleid is opgesteld in december 2019 en voor het laatst gewijzigd in januari 2020. Wanneer Fotojournalist Fa. Bram Gebuys wijzigingen doorvoert in de manier waarop met via deze websites verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in het Privacy Statement bekend worden gemaakt. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij u op de hoogte stellen via e-mail.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 1 januari 2020